vineri, 30 ianuarie 2009

Ce se intampla cu Antenele lui Voiculescu?

Zvonurile care au aparut in ultimul timp despre preluarea grupului Intact, controlat de Dan Voiculescu sunt pe cat de diverse pe atat de neverosimile. Unul din ele imi da totusi de gandit si voi explica si de ce. Mai intai, sa vedem ce s-a auzit despre Intact pana acum:

Cozmin Gusa va fi numit director al grupului Intact, pentru ca va reveni in PSD, pe o functie de conducere, iar PSD+PC=LOVE, toata lumea stie. Ar avea o logica, doar ca nu cred ca pesedistii sunt atat de idioti sa primeasca din nou in randurile lor un razvratit, un securist viclean, care oricand poate destabiliza si mai rau partidul, care oricum sufera din cauza luptelor interne. Nu ar avea niciun motiv sa faca asta. Si Gusa a negat ca s-ar afla in negocieri cu PSD. "Am prieteni si la PSD si la PD, dar nu ma mai intorc in PSD. Ce voi face eu in urmatoarea perioada voi anunta public", a declarat Cozmin Gusa.

Voiculescu vinde antenele lui Patriciu
Este un zvon nefondat, in opinia mea. Va spun din surse sigure ca Patriciu isi va face propria televiziune si nu are nevoie de Voiculescu pentru a sta "la cutie", ferit de dusmani. Patriciu va fi cu adevarat cel mai important mogul de presa, mai ales ca e foarte interesat de agentia de stiri a lui Sorin Ovidiu Vantu, NewsIn. In 2010 Holdingul Adevarul va fi cu siguranta cel mai puternic din tara.

Patriciu isi uneste fortele cu Voiculescu, pentru a-l sustine pe Oprescu la presedintie
Asta e zvonul care imi da de gandit. Acest zvon are o logica si argumentele sunt imbatabile. Atat Dinu Patriciu cat si Voiculescu au nevoie de un presedinte care sa nu le tulbure afacerile. Nu au nevoie sa isi cumpere unul altuia ba antenele, ba ziarele, ci dimpotriva, sa se uneasca. Aparuse de curand un zvon ca Patriciu ar fi foarte dezamagit de investitia pe care a facut-o in holdingul Adevarul si ca e dispus sa ii vanda lui Voiculescu ziarul, care il va uni cu Jurnalul National si va face un sigur ziar condus de Marius Tuca. E o mare ineptie. Intr-adevar, cei care au lansat acest zvon stiau de o intalnire intre Ptriciu si Voiculescu, dar nu s-a negociat altceva decat unirea fortelor intru sprijinul viitorului candidat independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu sau la lansarea unui candidat nou. Keep in touch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu